Csontleves csigatésztával

Csontleves csigatésztával

Suli-Host Kft

Hozzávalók:

  • Csontleves alap 0,12 kg
  • Ételízesítő sómentes 0,07 kg
  • Étolaj 0,22 l
  • Fagy. fokhagyma 9 dkg
  • Fagy. gyökér csík 1,5 kg
  • Fagy. karalábé 1 kg
  • Fagy. leveszöldség 1,5 kg
  • Fagy. sárgarépa csík 2 kg
  • Fagy. vöröshagyma 0,3 kg
  • Fagy. zeller csík 1,4 kg
  • Őrölt fekete bors 0,7 dkg
  • Petrezselyem zöld 4 csomag
  • Sertés csont 1,5 kg
  • Só 0,09 kg
  • Tojásos csiga tészta 0,25 kg

Elkészítés:

  • A sertést csontot leforrázzuk, lemossuk és másodlével feltesszük főni.
  • Ha fel forrt zöldségeljük, fűszerezzük.
  • Közben a csíkokra vágott zöldségeket, a vöröshagymán ledinszteljük fűszerezzük.
  • A csontalaplevet ha elkészült leszűrjük, és a csíkokra vágott zöldségekkel, a csigatésztával készre főzzük és tálaljuk.
Allergének: Glutén, Mustár, Szója, Tej, Tojás, Zeller
Az elkészített étel 100 fő általános iskolás normára készült.