Francia hagymakrémleves levesgyönggyel

Francia hagymakrémleves levesgyönggyel

Suli-Host Kft

Hozzávalók:

  • Csontleves alap 0,07 kg
  • Ételízesítő sómentes 0,04 kg
  • Étolaj 0,12 l
  • Fagy. fokhagyma 10 dkg
  • Fagy. vöröshagyma 8 kg
  • Finomliszt 1 kg
  • Őrölt fekete bors 0,22 dkg
  • Petrezselyem zöld 3 cs
  • Só 0,09 kg
  • Szárított metélőhagyma 5 dkg
  • Szerecsendió 0,4 dkg
  • Tejföl 1,2 l
  • Levesgyöngy 1,5 kg

Elkészítés:

  • A vöröshagymát ledinszteljük fűszerezzük só, ételízesítő, bors.
  • Felengedjük főzővízzel készre főzzük turmixszoljuk, sűrítjük tejszínnel, levesgyönggyel tálaljuk.
Allergének: Glutén, Mustár, Szója, Tej, Tojás, Zeller
Az elkészített étel 100 fő általános iskolás normára készült.