Erdei gyümölcsleves

Erdei gyümölcsleves

Suli-Host Kft

Hozzávalók:

  • Citrom 0,16 kg
  • Citromlé 0,06 l
  • Fagy. alma 3,5 kg
  • Fagy. erdei keverék 1,5 kg
  • Fagy. meggy 1,3 kg
  • Fagy. ribizli 1,7 kg
  • Fahéj 1 dkg
  • Finomliszt 0,6 kg
  • Főzőtejszín 0,35 l
  • Kristálycukor 1,33 kg
  • Puding por 0,12 kg
  • Só 0,018 kg
  • Szegfűszeg 0,9 dkg

Elkészítés:

  • A főzővízbe bele rakjuk a fűszereket cukor, vaníliás cukrot, sót.
  • Közben a vanília pudingot kikeverjük tejszínnel, a gyümölcsöket az ízesített főzővízbe rakjuk.
  • Ha a gyümölcsök kellőképpen megfőttek, akkor a kikevert vaníliás pudingot beleöntjük a levesünkbe, készre főzzük és tálaljuk.
Allergének: Glutén, Tej, Kén-dioxid
Az elkészített étel 100 fő általános iskolás normára készült.