Tejszínes-gombás csirke apró, bulgur

Suli-Host Kft

Hozzávalók: tejszínes-gombás csirke apró

  • Csirke mell apró 7,5 kg
  • Ételízesítő sómentes 0,1109 kg
  • Étolaj 0,2 l
  • Fagy. gomba 2,5 kg
  • Fagy. vöröshagyma 0,25 kg
  • Finomliszt 0,3 kg
  • Főzőtejszín 0,8 l
  • Őrölt fekete bors 0,3 dkg
  • Só 0,072 kg

Hozzávalók: bulgur

  • Bulgur 7 kg
  • Ételízesítő sómentes 0,04 kg
  • Étolaj 0,7 l
  • Fagy. pritamin paprika 3 kg
  • Fagy. vöröshagyma 0,3 kg
  • Őrölt fekete bors 0,4 dkg
  • Petrezselyem zöld 7 cs
  • Só 0,12 kg

Elkészítés:

  • A csirkehúst kockázzuk, zsiradékon hagymát pirítunk, fokhagymával, fűszerekkel ízesítjük.
  • Ha a csirkehús megdinsztelődött hozzáadjuk a gombát, petrezselyemzöldet, Tejszínes habarással besűrítjük, készre főzzük.
  • A bulgur alá zsiradékon, hagymát pirítunk, hozzáadjuk főzővizet, készre főzzük, tálaljuk.
Allergének: Glutén, Tej, Zeller
Az elkészített étel 100 fő általános iskolás normára készült.