Marha erőleves

Marha erőleves

Suli-Host Kft

Hozzávalók:

  • Ételízesítő sómentes 0,07 kg
  • Étolaj 0,22 l
  • Fagy. fokhagyma 2 dkg
  • Fagy. gyökér csík 2 kg
  • Fagy. karalábé 1,2 kg
  • Fagy. leveszöldség 1,3 kg
  • Fagy. sárgarépa csík 2 kg
  • Fagy. vöröshagyma 0,3 kg
  • Fagy. zeller csík 1,2 kg
  • Marhacsont 2,2 kg
  • Marhahúsleves alap 0,07 kg
  • Őrölt fekete bors 0,3 dkg
  • Petrezselyem zöld 3 cs
  • Só 0,09 kg
  • Tojásos eperszalag 0,25 kg

Elkészítés:

  • A marha velős csontot felrakjuk hideg vízbe, leforrázzuk, leöblítjük, fűszerezzük, főzzük
  • Közben a csíkokra vágott zöldségeket, a vöröshagymán ledinszteljük fűszerezzük.
  • Ha a csontleves alap elkészült, akkor a zöldségalapra szűrve csigatésztával készre főzzük, tálaljuk
Allergének: Glutén, Mustár, Szója, Tej, Tojás, Zeller
Az elkészített étel 100 fő általános iskolás normára készült.