Sült csirkecomb, zöldborsófőzelék

Sült csirkecomb, zöldborsófőzelék

Suli-Host Kft

Hozzávalók: sült csirkecomb

  • Csemege paprika 4 dkg
  • Csirkecomb felső 14 kg
  • Ételízesítő sómentes 0,04 kg
  • Étolaj sütéshez 0,4 l
  • Só 0,072 kg
  • Szárnyas fűszerkeverék 2 dkg

Hozzávalók: zöldborsófőzelék

  • Étolaj 0,25 l
  • Fagy. zöldborsó 18 kg
  • Finomliszt 1,3 kg
  • Kristálycukor 1,1 kg
  • Petrezselyem zöld 5 cs
  • Só 0,05 kg
  • Tej 8 l

Elkészítés:

  • A csirkecombokat előkészítjük, fűszerezzük tepsizzük és sütjük.
  • A zöldborsót felrakjuk főzni főzővízben, hozzáadjuk a tejet, fűszerezzük, rántást készítünk.
  • Amikor a zöldborsó megfőtt rántással sűrítjük, készre főzzük, csirkecombbal tálaljuk.
Allergének: Glutén, Mustár, Szója, Tej, Tojás, Zeller
Az elkészített étel 100 fő általános iskolás normára készült.